Opdracht masterchangeskills.eu opgeleverd!

Posted on Dec 20, 2013

De drie collages voor de website masterchangeskills.eu zijn opgeleverd! Ik ben ontzettend blij met de vrijheid die ik heb gekregen om de opdracht uit te voeren. De samenwerking met Conny van der Wouw en Branko Broekman was erg prettig!

I completed the three images for the website masterchangeskills.eu! I am very pleased with the creative freedom I got to perform the assignment. Working together with Conny van der Wouw and Branko Broekman was very enjoyable!

2 Comments

 1. Marieke
  23 december 2013

  Beste Ciska,
  Ik heb Branko zojuist gecomplimenteerd met de visuals. Hij gaf aan dat jij ze gemaakt hebt. Bij deze dus mijn complimenten rechtstreeks aan jou. Ik vind ze erg mooi en sophisticated.

  Hartelijke groeten,
  Marieke van Dijk

  Reply
  • ciskabeens
   28 december 2013

   Hoi Marieke,

   bedankt voor je leuke reactie en mooie woorden!

   Hartelijke groet!
   Ciska

   Reply

Leave a Reply